Sensi’s

Vraag je je wel eens af wat de kwaliteit van jouw woning is? Of jouw binnenklimaat wel gezond is? Met een Sensi als loge geven wij eenvoudig antwoord op deze vragen. Wij geven jou inzicht in de kwaliteit en het binnenklimaat van je huis. En dat niet alleen: We geven je ook handvaten om het te verbeteren. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Als je wilt gaan renoveren, kan het lastig zijn te bepalen waar je wilt beginnen. Of wat jou het meeste zal opleveren. Dat snappen wij. Daarom willen we je graag helpen door je renovatie beslissingen iets gemakkelijk te maken.

Hoe werkt het

Waarom?

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. De ambitie van een CO2 neutrale woningvoorraad in 2050 is een grote en complexe opgave voor iedereen. Om dat te realiseren hebben moeten er 1.000 woningen per dag worden gerenoveerd. Daarom willen wij particuliere woningbezitters graag helpen om inzicht te krijgen in hun woning. We weten dat het soms lastig is om te bepalen wat de kwaliteit van je woning is. Ook is het lastig als je wilt gaan renoveren om te bepalen hoe je het beste kunt beginnen. Waar kun je allemaal uit kiezen en wat past het beste bij jouw huis? Wij willen dit begin proces wat gemakkelijk maken. Daarom hebben wij de “Sensi familie” in het leven geroepen!

Wat is de Sensi familie?

De Sensi familie bestaat uit allemaal sensoren die onder andere luchtvochtigheid, het CO2 gehalte en de binnen temperatuur meten. Iedere 6 weken sturen wij alle leden van de Sensi familie uit logeren. De families die zich hebben aangemeld krijgen een Sensi voor 4 weken te logeren. Dat werkt heel eenvoudig. Wij sturen de Sensi gratis op. Jij ontvangt het pakketje, pakt het uit en zet de Sensi ergens leuk in huis neer. Vervolgens mag de Sensi 4 weken op die plek blijven staan. Ondertussen kun je via Instagram en Facebook de avonturen van de andere Sensi’s blijven volgen, en zelf ook foto’s, vragen en ideeën insturen.

Ik wil ook een Sensi!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Sensi’s? We leggen je graag uit hoe het werkt!

Graag!

Hoe werkt het verder?

Meld je aan via Facebook of Instagram. Een Sensi als loge is gratis en volledig vrijblijvend.

Wij sturen je aanvullende informatie en laten je weten wanneer er een Sensi beschikbaar is.

Je krijgt van ons een link naar de ’30 seconden toets’. Deze vul je online in. Het is een korte vragenlijst die ons meer informatie geeft over het type huis waar je in woont. No worries, het is geen gecompliceerde vragenlijst!

Je Sensi komt aan! Pak hem uit, zet hem neer. En deel vooral foto’s op Instagram en Facebook. Je krijgt inloggevens om de meting real time zelf te volgen via een dashboard. Op dit dashboard bekijk je zelf wat de temperatuur, lichtintensiteit, luchtvochtigheid en het CO2 gehalte in jouw huis is.

Stuur de Sensi weer terug naar zijn familie.

Tot slot krijg je van ons een woningpaspoort met daarin het advies voor jouw renovatie!

#sensifamilie