Zakelijk

Vanuit ons project Bewoners Aan De Knoppen willen wij graag bijdragen aan het behalen van een CO2 neutrale woningvoorraad in 2050. Bewoners die met vertrouwen de regie uitvoeren over hun woningrenovatie. Daar willen we naartoe. Vanuit gedachte werken wij aan een aantal oplossingen om dit eenvoudiger te maken:

Sensi sensoren

De Sensi sensoren meten onder andere luchtvochtigheid, het CO2 gehalte en de binnen temperatuur. Deze kunnen ook buiten particulier woningbezit ingezet worden om het binnenklimaat te monitoren. Wij leveren de sensors, analyseren de resultaten en bieden advies op maat!

Het woningpaspoort

Het woningpaspoort geeft inzicht in renovatie mogelijkheden. Deze vertelt welke renovatiestap (pen) het meest geschikt zouden zijn voor het huis. We kijken naar de woning in zijn geheel. Een advies kan bijvoorbeeld zijn vloer/gevel/dak isolatie toe te passen of om de ramen of gevel aan te pakken als het CO2 gehalte te hoog is. De adviezen zijn op component niveau (dus gevel, dak, vloer etc).

Warmtepomp

In Eindhoven maken we gebruik van een hoog temperatuur warmtepomp. Dit is een nieuwe oplossing. Hierbij hoeft alleen de CV ketel eruit en kan de warmtepomp worden geïnstalleerd. Verder zijn er geen technische wijzigingen nodig in bijvoorbeeld de leidingen.

Ik wil ook een Sensi!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Sensi’s? We leggen je graag uit hoe het werkt!

Graag!